Om je te bedanken voor je vertrouwen wil ik je alvast een gratis recepten boek mee geven die ik voor je heb gemaakt!

Dit zijn darmvriendelijke maaltijden die jij gemakkelijk thuis kan maken! Download hem hier!

Gefeliciteerd! Je Inschrijving op de VIP lijst is gelukt!

Je bent één stap dichter bij een leven zonder PDS..

Gefeliciteerd met je inschrijving..  Je gaat profiteren van een grote lanceringskorting!

Houd je email in de gaten de komende dagen, want ik zal je mails sturen over mijn eigen reis met het prikkelbare darm syndroom en hoe Green Routine is ontstaan..

Daarnaast zal ik ook via email de link op 23 december naar je sturen om toegang tot Green Routine te krijgen!

Houd je email dus in de gaten en zorg dat jij één van de 50 gelukkigen bent!

Ik ben verheugd je aan boord te hebben in deze spannende reis naar betere darmgezondheid.  

Maandelijks Nieuwe Darmvriendelijke Recepten

Omdat jij je ingeschreven hebt voor de lancering wil ik je alvast een recepten boek geven waar je darmvriendelijke maaltijden kunt vinden die jij gemakkelijk thuis kan maken!


Jouw nieuwe bondgenoot in Strijd tegen het Prikkelbare Darm Syndroom. 

Met de kracht van 38 fundamentele voedingsstoffen herstelt en brengt Green Routine je darmflora in balans, waardoor je eindelijk een leven vrij van PDS-symptomen kan leiden, en dat slechts in een paar weken tijd. 

Baandoorbrekende Ontdekking

Je hebt waarschijnlijk al verschillende dingen geprobeerd om je PDS onder controle te krijgen, maar niks leek écht te helpen..  

Ik wil je zeggen dat het niet jouw schuld is dat je nog steeds symptomen hebt. Andere oplossingen richten zich vaak slechts op tijdelijke symptoomverlichting zonder de kern van PDS aan te pakken, waardoor het daadwerkelijke probleem onopgelost blijft en de klachten alleen maar toenemen.

Na tal van onderzoek en veel testen, ontdekten we een combinatie van: wetenschappelijk ondersteunde voedingsstoffen die samenwerken om jouw darmflora te herstellen en te ondersteunen!

Geen Onvoorspelbare Klachten en Constante Buikpijn Meer

Dankzij de unieke samenstelling van Green Routine wordt het evenwicht in je darmflora hersteld en versterkt.

Deze formule:
- Verlicht de symptomen van PDS
- Heelt en ondersteund je darmflora
- Verbetert je energieniveau en algemene welzijn
- Versterkt je immuunsysteem, waardoor je beter bestand bent tegen ziektes

Het resultaat? Directe verlichting van dat opgeblazen gevoel, pijnlijke krampen en winderigheid, waardoor jij weer kan gaan en staan waar jij wilt.. 

En een product dat 83% effectiever is dan andere producten.

Bij dagelijks gebruik van Green Routine herstellen de darmen volledig, wat zorgt voor blijvende verlichting van de PDS-klachten.   

Het Einde van Die Constante Buikpijn, Dat Opgeblazen gevoel en die Onvoorspelbare Klachten


1 op de 7 mensen heeft het Prikkelbare darm syndroom en bij Green routine sta je er niet alleen voor! PDS kan soms best eenzaam zijn en niet altijd worden herkent door artsen, familie of vrienden.. 

Bij Green routine is dat anders, wij zijn een warme gemeenschap die er voor elkaar is.. Waar jij je verhaal kwijt kan, herkenning krijgt en vriendschappen ontstaan..

Profiteer van een ongelofelijke lanceringsaanbieding!

Houd je email in de gaten, want omdat jij je hebt ingeschreven krijg je een enorme lanceringskorting van ons!

De Green Routine 90-Dagen Transformatie Garantie

Veelgestelde vragen

Green Routine heeft mijn leven veranderd..

Ik heb al jarenlang PDS heb heb echt van alles geprobeerd, maar besloot Green routine toch een kans te geven en ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Ik kan weer uiteten en meer tijd met me familie doorbrengen, dankjewel ik blijf lid!

- Lisa.

Smaakte beter dan verwacht..

Nadat ik Green Routine een week gebruikte merkte ik dan mijn opgeblazen gevoel weg ging en nu dat ik het al een maand elke dag gebruik, kan ik weer elke dag naar de wc zonder verstoppingen. Ik vind de smaak ook erg lekker en zal het zeker aanbevelen. Ik heb de controle weer terug over mijn buik en kan weer meer dingen doen

- Lisa.

Al na dag 2 kon ik voor het eerst dinds een jaar weer "normaal" naar de wc. 

Goedemorgen lieve mensen. Ik heb ook meegedaan om de Green Routine te testen en ik heb ontzettend goede ervaringen hiermee. Ik heb bewust geen andere supplementen of mijn macrogolzakjes gebruikt omdat ik precies wilde weten wat de Green Routine zou doen. Ook heb ik qua eten bijna alles gegeten wat ik gewoon lekker vond( behalve brood) Ik heb de obstipatie en diarree variant en op het moment van gebruik van de Green Routine had ik last van obstipatie. Al na dag 2 kon ik voor het eerst sinds een jaar weer " normaal" naar de wc. En ik had ook veel minder pijn en geen opgeblazen gevoel en geen dikke buik meer. Het klinkt ongelofelijk maar mijn klachten zijn voor 80 procent verminderd. Natuurlijk werkt het bij iedereen net even anders maar ik zou zeggen....het is het proberen waard.

- Wanda.