Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

 

Bij Green Routine B.V. streven wij ernaar om het betaalproces zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Hieronder vindt u belangrijke informatie over onze betalingsvoorwaarden en de beschikbare betaalmethoden.

 

Geaccepteerde Betaalmethoden

 

Wij accepteren diverse betaalmethoden om het u gemakkelijk te maken. Voor al onze transacties accepteren we de volgende betaalmethoden:

- Creditcards (Visa, MasterCard, American Express)

- iDEAL

- PayPal

- Bankoverschrijving

- Bancontact

- Sofort Banking

Alle betalingen worden verricht in EURO. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Betalingstermijn

 

Betalingen dienen te geschieden binnen 14 dagen na aankoop. Dit geeft u voldoende tijd om uw betaling op een gemakkelijke en veilige manier te voltooien. Houd er rekening mee dat uw bestelling pas verwerkt zal worden nadat de volledige betaling is ontvangen. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn wordt ontvangen, kan dit leiden tot vertraging in de verwerking of annulering van uw bestelling.

 

Veiligheid en Privacy

 

Wij nemen de veiligheid van uw financiële gegevens zeer serieus. Onze website gebruikt de modernste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw betalingsgegevens veilig zijn. Uw persoonlijke en betalingsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met ons privacybeleid.

 

Meer Informatie

 

Voor meer informatie over onze betalingsvoorwaarden, inclusief details over terugbetalingen en annuleringen, verwijzen wij u graag naar onze betalingsinformatiepagina. Heeft u vragen of behoefte aan hulp bij uw betaling? Neem dan gerust contact met ons op. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.