Verzend- en Retourbeleid voor Green Routine

Verzend- en Retourbeleid voor Green Routine

 

 

Verzendbeleid

 

Bij Green Routine streven we ernaar om uw online winkelervaring zo soepel mogelijk te maken. Dit omvat het bieden van heldere en betrouwbare verzendopties voor onze klanten.

- Verzendmethoden: Wij bieden verschillende verzendopties om aan uw behoeften te voldoen. Onze methoden omvatten standaardverzending, versnelde verzending en, indien beschikbaar, ecologische verzendopties.

- Verzendkosten: De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling en de gekozen verzendmethode. De exacte kosten worden duidelijk aangegeven tijdens het afrekenproces.

- Levertijden: Standaardverzending duurt gewoonlijk 1 werkdagen. Voor versnelde verzending kunt u verwachten dat uw bestelling binnen 1 werkdagen wordt geleverd. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en omstandigheden buiten onze controle.

- Order Tracking: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer waarmee u de voortgang van uw levering online kunt volgen.

 

Retourbeleid

 

Bij Green Routine willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, bieden wij een 90-dagen retourbeleid.

- Retourtermijn: U heeft 90 dagen vanaf de datum van aankoop om een item te retourneren.

- Retourvoorwaarden: Producten moeten in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. Beschadigde of gebruikte producten kunnen niet worden geaccepteerd voor retour.

- Retourprocedure: Neem contact met ons op via support@greenroutine.co om uw retour te starten. Wij zullen u voorzien van alle nodige instructies en retourlabel.

- Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van uw retourzending, verwerken wij uw terugbetaling. Het bedrag wordt teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaalde periode na ontvangst van de geretourneerde goederen.

We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken en staan klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.